Kookworkshops

Koken is leuk! Vooral als je dat samen doet. Een menu koken waarmee je elkaar verrast, ongelooflijk lekker eet en waarop je trots bent vanwege de presentatie. Met vrienden, medewerkers, familie, collega's of uw klanten. Een kookworkshop leent zich op allerlei manieren om op een leuke manier met een groep mensen bezig te zijn. Dat kan als een uitje op zich, maar ook prima als onderdeel van een groter programma als bijvoorbeeld een motivatiedag voor medewerkers of een vrijgezellendag of weekend. Maar ook het management van een bedrijf kan een kookworkshop opnemen als onderdeel van een bijeenkomst.

'Als het over koken gaat' beschikt over meerdere locaties in Eindhoven waar we u en uw kookgasten kunnen ontvangen. Afhankelijk van uw wensen en het aantal personen bepalen we samen de beste locatie. En dat niet alleen. We doen menusuggesties afgestemd op hoe uitvoerig u wenst te koken en op welk niveau. We bieden daarvoor uitgebreide mogelijkheden. Van een eenvoudig vier gangenmenu, tot een culinair hoogstaande avond gevuld met acht tot twaalf dinerhapjes. Voor elke kookworkshop geldt: iedereen krijgt alle recepten mee naar huis.

Denk ook eens aan een ontbijtsessie. U begint de dag met een samen bereid ontbijtmenu. Of een (snelle) lunch, bestaand uit 3-, 4-, of 5-gangen. Een amuse menu of workshop met alleen desserts. U kunt kiezen voor een ochtend (9-12 uur), middag (14-17 uur) of avondprogramma (19-23 uur).