Kok aan huis

Een goed verzorgd diner, het liefst in de persoonlijke sfeer en het comfort van uw eigen huis? Of op een locatie die u zelf kiest? Maar het ontbreekt u aan tijd voor het samenstellen van een menu, de wijnkeuze, de boodschappen, de voorbereiding zoals een mooi gedekte tafel en alles wat er daarna nog bij komt kijken..

Silvia is er als het over koken gaat! We maken een afspraak en bespreken al uw wensen. Datum, locatie, aantal gasten, lunch, brunch, high tea of diner, of wie weet... 'n ontbijt. Zakelijk of privé, chique of juist eenvoudig en landelijk. Italiaans, Frans, Oosters of juist oer-Hollands. Met of zonder wijnarrangement. En alles in een uitstraling die u bepaalt. Wij zijn er van het begin tot het eind, terwijl u alle tijd aan uw gasten besteedt. Catering, maar dan verrassend en persoonlijk.

Wenst u volledige privacy? Ook dat kan. Een en ander wordt dan compleet voorbereid bij u afgeleverd met een duidelijke instructie. Het enige dat u dan nog hoeft te doen is het eventueel verwarmen van de gerechten en het opmaken van de borden.