Culinaire styling en redactie

Kookboeken en kookbladen worden gretig ingekeken door zowel thuiskoks als topkoks! Het eerste dat aanspreekt is een aantrekkelijk gefotografeerd gerecht. Met ingrediënten die herkenbaar zijn en een presentatie die uitnodigt om het gerecht te maken. Bij het lezen van 't recept zou de lezer het liefst onmiddellijk aan de gang gaan. 'Als het over koken gaat' heeft een waardevolle ervaring met het ontwikkelen, bereiden en stylen van gerechten voor culinaire fotografie. In samenwerking met de beste fotografen worden gerechten op de meest aantrekkelijke wijze gepresenteerd voor een kookboek of blad.

Uiteraard is goede fotografie slechts een deel van het succes. Primair dient het te gaan om een aantrekkelijk gerecht dat op een goede manier beschreven wordt. Met een duidelijk overzicht van ingrediënten en een begrijpelijke manier van de bereidingswijze. 'Als het over koken gaat' verzorgt de complete redactie (en fotografie) van recepten voor uitgaven in print en op het web.


Klik op de foto